Sunday, March 27, 2011

Paldies no Zvannieku ģimenes/Thank you from Zvannieki

Sekojošā vēstule mums bija atsūtīta no Zvannieku ģimenes mājas pēc Ziemassvētkiem.


Mīļie Zvannieku ģimenes draugi,

Esam bezgala pateicīgi par Jūsu sniegto drošību, atbalstu un uzticēšanos mums! Paldies, ka turat šo drošības spilvenu zem mums laikā, kad valdība paredz samazināt, reformēt un likvidēt! Esam pateicīgi, ka palīdzat mums audzināt Zvannieku bērnus, laist skolās, pulciņos un ekskursijās, apmeklēt izrādes un koncertus, piedzīvot ko jaunu un interesantu, protams, paēdināt un apģērbt utt.! Paldies, ka Jūs esat! Mūsu draugi ir mūsu pastāvēšanas iespēja!

Paldies visiem, kas esat atraduši laiku, lai atbrauktu ciemos un kopā priecātos un arī pastrādātu!

Paldies visiem, kas ziedoja, sarūpēja gardumus un dažādas lietas Zvannieku ģimenei Ziemassvētkos! Tā kā mūsu bērni ir jau paaugušies un saprot arī daudzas nopietnas lietas, mamma Sandras kopā ar bērniem pagatavoja dāvanas un nesa tās pa dziļiem aizputinātiem sniegotiem ceļiem tiem pagasta bērniem, kuri ir nošķirti un dzīvo dziļos laukos, mežā - faktiski "nekurienes vidū'. Pateicoties Jums mēs varējām dalīties ar citiem!

Zvannieku ģimenes, mammas Sandras un tēta Jura vārdā novēlu Jums svētīgu Jauno 2011.gaduun dienas tik pat pilnas un enerģiskas kā Zvannieku bērniem!


Zvannieku ģimene ar draugiem Adventes svinēšanās
Sandra ar mazo Elizabeti
Laura (17) kopā ar mazajām meitenēm, Sintiju un Elizabeti

No comments:

Post a Comment